Manual nya aggregatet / Nyårsbadande

Så här i den kallaste vintern i mannaminne kan det vara mysigt att komma in i den goa värme övriga badande och ett nytt aggregat kan ge och erbjuda – Bastun är här i go drift såväl under Nyårsafton; direkt efter Badföreningens traditionella grillning/samkväm på udden, som på Nyårsdagen och då under ordinarie tider.

Som bekant är aggregatet bytt och med det följer en del finesser; den viktigaste att det nu är tidsstyrt. Med andra ord: för ordinarie dagar och tider behöver ingenting göras – allt är förinställt och sköter sig helt själv!

För bastande under andra tider; exempelvis när någon hyr bastun, behövs också här minimalt med arbete: endast att man slår på en enda brytare cirka en timma före bastubadets start samt att man slår av denna brytare efter badet.

Bifogat är en manual för aggregatet – finns även anslaget bredvid styrenheterna i bastun.

Vi ses och svettas ihop under kommande Helg!

Det här inlägget postades i bastuföreningen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar