Badföreningen

Vassbäcks badförening

Vassbäcks Badförening grundades 1949 och skall främja bad- och strandliv i Vassbäcksviken.

Badföreningen sköter om badstranden, badpiren, alla badbryggor, badflottar och trampolinen. Föreningen tillhandahåller bänkarna på badberget samt räddningsutrustning och skötselredskap. För sophämtningen och toaletterna ansvarar Kungsbacka kommun.

Arbetet inom badföreningen är helt ideellt. Medlemsavgiften, som är vår enda inkomstkälla, är på minst 300 kronor. Den som så önskar får gärna stödja föreningen med en högre summa. Det är det många som gör. Varje år lagar vi eller ersätter det som naturens krafter raserar. Under 2009 har vi byggt en ny badbrygga med vågbrytare och inköpt en stor grill till badplatsen, vilken alla medlemmar i badföreningen kan använda. Låt oss hjälpas åt med att skapa en trevlig badmiljö! Det gör vi genom att hålla snyggt och slänga skräp i soptunnan vid omklädningshytten. Ta gärna egna initiativ till trivselskapande aktiviteter! Alla idéer är välkomna.

Låt oss hjälpas åt med att skapa en trevlig badmiljö!

Cyklar ska placeras vid cykelstället. Mopeder ska antingen parkeras ute vid bilparkeringen eller ledas på grusvägen till badplatsen och parkeras jämte cykelstället. Bilar, MC eller mopeder får inte köras fram till badplatsen under badsäsongen. Hundar skall vara kopplade och får inte bada vid badplatsen.

Var snäll och kontakta omgående badföreningen om du upptäcker brister, fel eller vandalisering, speciellt på vår räddningsutrustning!

Medlemsavgiften, som är vår enda inkomstkälla är minst 300 kr. Den som så önskar får gärna stödja föreningen med en större summa, vilket många gör. Medlemsavgiften betalas till föreningens postgirokonto, 4 34 78-7, och helst innan badsäsongen börjar så att resurserna finns när de behövs.

Klicka här för att bli medlem i Vassbäcks Badförening

avatar
Vassbäcksbladet 2021

Vassbäcksbladet 2021

Nu är våren kommen, och med det årets utgåva av Vassbäcksbladet! Här på vassbäck.se kan du ladda ner det i elektronisk form.

Passar även på att påminna arbetsdag vid stranden den 11 april samt att det är dags att det är dags att betala in årsavgiften till badföreningen.

Skrivet på badföreningen, förstasidan | Lämna en kommentar
avatar

Kom med i arbetsgemenskapen och hjälp till att ta rätt på våra bryggor och övrig material inför den annalkande vintern. Vi ses nu på söndag den 20 september 10:30 (medlemmarna i brygga 2 träffas redan kl 09:30).

Vi bjuder som vanligt alla som hjälper till på grillkorv.

Arbetsdag

Arbetsdag

Skrivet på badföreningen, förstasidan | Lämna en kommentar
avatar

Vassbäcksbladet 2020

Vassbäcksbladet 2020

Den långa väntan är över, äntligen är Vassbäcksbladet 2020 här, denna ledstjärna på upplysningens himlavalv.

Passar även på att påminna om att det är dags att betala in årsavgiften till badföreningen.

Skrivet på badföreningen, förstasidan | Lämna en kommentar
avatar

Vassbäcksbladet 2019

Det kanske säkraste av vårtecken har börjat synas till i Vassbäck – Vassbäcksbladet! Här på vassbäck.se finner ni i vanlig ordning Vassbäcksbladet 2019

Så får vi även påminna om att det är dags att betala in årsavgiften till badföreningen.

Skrivet på badföreningen, förstasidan | Lämna en kommentar
avatar

Arbetsdag

Arbetsdag

Nu är det dags att vinterrusta badplatsen. Vi ses nu på söndag den 23 september klockan 10:30. Medlemmarna i brygga 2 träffas redan kl 10:00

Badföreningen bjuder som vanligt alla som hjälper till på grillkorv.

Skrivet på badföreningen, förstasidan | Lämna en kommentar
avatar

Sommar!

Sommar!

Vecka 29 har vi vår traditionella Vassbäcksvecka med en rad aktiviteter. Se bifogad aktivitetssida från Vassbäcksbladets sommarutgåva.

En ändring: simprovsdagen är flyttad till lörd. 21 juli kl 14:00

Skrivet på badföreningen, förstasidan, Okategoriserat | Lämna en kommentar
avatar

Årsmöte.

Årsmöte.

Välkomna på årsmöte i Vassbäcks Badförening som hålls nu på söndag den 24 juni kl 12:00 vid badplatsen. Kom dit och gör din röst hörd!

Notera även att tryckfelsnisse lurat oss i senaste Vassbäcksbladet så det står fel datum. Följande är de korrekta:

– Årets Boule är onsdagen 18 juli kl 14:00
– Golftävlingen är torsdagen 19 juli kl 09:00
– Bad o Hjärt-Lungräddning fred. 20 juli kl 15:00
– Strandfesten Lördagen 21 juli kl 17:00

Skrivet på badföreningen, förstasidan | Lämna en kommentar
avatar

Arbetsdag vid stranden.

Arbetsdag vid stranden.

Nu på söndag den 22 april klockan 10:30 är det dags att vårrusta vår badplats och våra bryggor. Om många kommer är det snabbt fixat. Badföreningen bjuder på korv.

Bryggföreningarnas medlemmar träffas innan bryggiläggningen för årsmöten kl 09:00.

Välkomna
Styrelsen

Skrivet på badföreningen, brygga 1, brygga 2, förstasidan | Lämna en kommentar
avatar

Vi behöver fortsätta arbetet att röja upp bland buskarna och slyn utefter badvägen. Vi bedömer att detta arbete inte hinns med vid den ordinarie arbetsdagen i slutet av april, då bryggorna skall läggas på plats och bänkar mm skall sättas ut, varför vi utlyst denna extra arbetsdag.

Vi vore därför tacksamma om ni kunde komma ner några timmar på Påskdagen och fixa till detta. Tänk på: Ju fler som kommer desto snabbare blir vi färdiga.

Glad Påsk önskar styrelsen i Vassbäcks Badförening

Vårröj

Vårröj

Skrivet på badföreningen, förstasidan | Lämna en kommentar