Information från KVTK

KVTK

KVTK

Söndagen den 5 maj kl 10.00 startar vi årets tennissäsong med att iordningställa banorna. Det innebär att städa banorna från löv och kvistar, sätta upp nät mm mm. Alla är välkomna att hjälpa till med detta arbete som brukar ta ett antal timmar.

Efter detta är det fritt fram att nyttja banorna för spel.

Vi vill också påminna om medlemsavgiften som är 300:- + städavgift 150:-, och som betalas in på bankgiro 784-4681. Städavgift får man tillbaka om man hjälper till med underhållsarbetet söndagen den 16 juni kl 10.00 i samband med Årsmötet.

Är ni intresserade av att bli medlemmar så har vi naturligtvis utrymme för nya andelsägare i klubben. Det går bra att ta kontakt med kassör Jan-Åke Thelén på mail jan-ake.thelen@plastal.com

Det här inlägget postades i förstasidan, tennisklubben. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar