Dags för Näsbergsvägens arbetsdag

Städdag

Arbetsdag

Som ni säkert har sett så är nu arbetena på Näsbergsvägen i stort sett avslutade. Arbetet, som har utförts av Skanska, har gått helt enligt planerna och det känns skönt att vi nu har en fin väg att åka på i sommar. En väg som förhoppningsvis håller i många år!

Vi hoppas att arbetena inte vållade några större störningar och vi vill passa på att tacka för er medverkan till att allt fungerat så bra som vi uppfattat att det faktiskt har gjort.

Den fina vägen riskerar, trots vägbulor, att inbjuda till en ökad hastighet. För allas vår trevnad och säkerhet ber vi dig tänka på att alltid köra med stor försiktighet och uppmana dina gäster att göra likaså!

Som en komplettering till upprustningen av vägen tänkte vi nu passa på att också snygga till vägområdet på vår årliga arbetsdag som i år blir lite senare än vanligt på grund av asfalteringen. Lördag 14 juni kl 10.00 hjälps vi åt att utföra enklare arbete under trevliga former.

Vi samlas vid gungorna på Näsbergsvägen nära Nyhléns väg kl 10.00, då styrelsen informerar om vilka arbetsuppgifter som behöver utföras. Alla kan vara med och är varmt välkomna. I år har vi planerat att utföra följande:

  • Plocka skräp utmed vägen
  • Klippa gräset efter kanterna så medtag gärna trimmer
  • Sätta upp resterande varningsskyltar vid vägbulor, tag gärna med spett och spade
  • Tvätta av och rikta upp vägskyltar

Vi delar in oss i mindre grupper som får olika arbetsuppgifter. Efter uträttat arbete bjuder vi på fika vid gungorna (ca kl 11.30-12.00).

Ta med redskap, som exempelvis kratta, spade, sekatör/häcksax, skottkärra. Vi tar gemensamt hand om allt vi klipper ner.

Vänliga hälsningar från styrelsen

Om ni har några frågor, kontakta gärna:
Börje Bergström Ordförande 0705-746786
Ingela Svahlin Kassör 0738-044550

Det här inlägget postades i förstasidan, Näsbergsvägen. Bokmärk permalänken.