Vassbäcks Båtförening Brygga II – Årsmöte & Bryggiläggning

Bygga II

Bygga II

Kan ni tänka er – efter en ack så låååång väntan står åter båtsäsongen för dörren. Precis som föregående år och tidigare beslutat så börjar vi med ett årsmöte. Med start klockan 09.30 söndagen den 26:e april tuggar vi oss igenom de mer “traditionella” som eventuella nya frågor och ärenden. Om ni har något nytt, eller gammalt, vilket ni önskar skall tas upp under detta möte ser vi gärna att ni snarast inkommer med eventuella underlag, frågeställningar etc.

Vi tror och hoppas att vi är klara med årsmötet efter någon halvtimma och därefter startar vi med iläggning av brygglämmar, fastsättning av lejdare mm. Med den vanliga tillströmningen av arbetsvilliga händer och flinka fötter bör också detta årets iläggning flyta på i ett raskt tempo. Vi har i år lite mer arbete än vanligt p.g.a. vinterstormen – framförallt då de innersta brygglämmarnas infästningar och den innersta infästningen av rälsen – stormen tog här hårt. Med lite sisu och uppfinningsrikedom (samt kanske lite svett) så skall vi givetvis fixa även detta.

Klockan 11.00 startar Vassbäcks Badförening sin arbetsdag med vårstädning, iordningsställande av badbryggor mm. Vi ställer självfallet upp med lika villiga händer under också detta arbete.

Det är nu också dags för oss alla att erlägga årsavgiften för Vassbäcks Båtförening Brygga II. Vid årsmötet 2012 tog medlemmarna beslutet att höja denna till 1500 kr/plats med avdrag av 250:- för dagar man medverkat under de ordinarie arbetsdagarna; iläggning samt upptagning av brygga.

Vassbäcks Båtförening Brygga II konto är PG 634773-6.

Vänligen ange namn samt adress och/eller båtplatsnummer vid betalning. Vi emotser er betalning mer än gärna senast innan årsmötet.

OBS! Glöm inte att det också är obligatoriskt med medlemsskap i Vassbäcks Badförening och då med minst 300 kr/familj. Större bidrag mottas här mycket gärna – till gagn för oss alla.

Senast 2015-04-30 önskar badföreningen att ni reglerar detta till konto PG 43478-7 – ange namn och e-postadress.

Vi ses söndagen den 26:e april klockan 09.30

Seth (& Styrelsen)

Det här inlägget postades i badföreningen, brygga 2, förstasidan. Bokmärk permalänken.