Sommaren är kort – Det mesta regnar bort..

Vassbäcks badförening.

Vassbäcks badförening.

Ja – sällan har väl Tomas Ledins textrader slagit in så väl, som på årets sommar, där vi egentligen bara haft enda vecka med stabilt soligt och varmt väder.

Detta ledde till att vi tvingades ställa in lördagens strandfest p.g.a. det myckna regnandet och den låga temperaturen. Då det inte är några säkra högtryck på gång enligt prognoserna så har styrelsen beslutat att inte arrangera någon strandfest senare i år, utan vi får ge oss till tåls till nästa år.

Det är faktiskt första gången sedan 1999, då vi firade föreningens 50-årsjubileum med den första strandfesten, som vi tvingats ställa in.

Vädret på torsdagen o fredagen var lite bättre och vi hade fler deltagare i både golf- och boulemästerskapen än tidigare. De nya båt- och badaktiviteterna på fredagen hade också en hel del deltagare, även om det var lite för blåsigt för att segla med de mindre båtarna.

Vi får hoppas att det skall bli lite varmare väder i augusti, så vi alla kan bada lite mer vid den fina reparerade bryggan med den nya trampolinen.

Ha det bra så ses vi om inte annars på vår arbetsdag för hösten söndagen den 20 september

Styrelsen

Det här inlägget postades i badföreningen, förstasidan. Bokmärk permalänken.