Vänta med sjösättning

Om än att bryggan nu är ilagd så ber jag er vänta med sjösättning – eller rättare sagt; sjösättning är ännu utesluten. Detta då vi dels fortfarande hoppas på att pålningsarbetet slutförs och dels då vi också kommer att reparera piren (stort hål) samt bygga om sjösättningsrampen inom kort. Med andra ord skulle en eller flera båtar i allra högsta “ställa till det” ifråga arbetsutrymme mm.

Undertecknad har varit i kontakt med Pålning & Kajservice och vi kom överens om att ta en förnyad kontakt direkt i början av nästa vecka. För närvarande arbetar de i Åkulla men tror sig fixa det arbetet inom någon veckas tid. Vår gemensamma förhoppning är därmed att de skulle kunna slutföra åtminstone våra återstående förtöjningspålar i slutet av nästa vecka – allt givetvis beroende på vattendjup. Jag återkommer med mer information så snart jag vet mer.

Beträffande reparation av pir och ramp så är tanken att påbörja detta under kommande helg (en konstellation av folk från både Brygga I och II). Om allt flyter på så bör denna reparation vara klar samtidigt som pålningen (förhoppningsvis) slutförs. Dock, ingen sjösättning ännu – vänligen avvakta mer information och klartecken!

Det här inlägget postades i brygga 1, brygga 2, förstasidan. Bokmärk permalänken.