Pendlarinformation på vassbäck.se

På vassbäck.se kan du nu hitta realtidsinformation om väglag, viktiga trafikhändelser samt ankommande- och avgående bussar från Vassbäcks-hållplatsen. Informationen finns sammanställd ute i högerspalten.

Väglagsinformationen inhämtas från trafikverket och gäller sträckan E6 Frillesås – Sandsjöbacka. Tänk på att förhållandena kan vara sämre vid t.ex. halka på de mindre vägarna.

Trafikmeddelandena inhämtas var 6 minut och filtreras och sorteras så de skall bli särskilt relevanta för vassbäcks-pendlare.

Område för trafikmeddelanden

Område för trafikmeddelanden

Det innebär att vi koncentrerar oss på området som avgränsas av Älvsborgsbron i väst, Lundbyleden och Tingstadstunneln i norr, Landvetter flygplats i ost, samt Tvååker i syd. Alla händelser inom detta område som Trafikverket bedömer vara av stor betydelse visas i högerspalten. Peka på den aktuella texten för att få mer information om störningen.

Busstiderna hämtas direkt från Västtrafik. Om du klickar på destinationen (Kungsbacka resp. Frillesås) får du upp en karta som visar linjens sträckning, och där ser du även andra resvägsalternativ och kan planera din resa ytterligare, t.ex. för att byta till andra linjer med Västtrafik eller Hallandstrafiken.

Det här inlägget postades i förstasidan. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar