Information från KVTK:s ordförande

KVTK

KVTK

Tennissäsongen har startat. Den 1 maj städade vi av vinterns skräp från banorna, satte upp näten och fixade till lite i allmänhet. En dryg handfull medlemmar mötte upp och jobbade idogt med kvastar, räfsor, lövblås och med najning av nät. Domarstolarna är dock inte på plats då de behöver en liten renovering.

Söndagen den 17 juni är det årsmöte kl 10.00 vid tennisbanorna och då är alla medlemmar naturligtvis extra välkomna att delta.

Samma helg med start lördagen den 16 juni kl 10.00 kommer vi att ha en arbetshelg med storrengöring av banorna med inhyrd högtryckstvätt för att få bort alger från desamma. Detta ska förhoppningsvis leda till att de blir mindre hala i fuktigt väder. I nästa etapp kommer vi att måla om linjerna.

Helgen 16-17 juni går det inte att spela tennis men vi ser gärna att alla som kan kommer och ger ett handtag. Det behöver bland annat röjas en del sly och skott runt banorna så att vi får luft och ljus in. Najning av nät är också en kär återkommande syssla varje år.

Torsdagsdubbeln fortsätter enligt tradition. Alla intresserade samlas vid tennisbanorna. Saknar någon tennispartner men är sugen på att spela blir det möjligt att teckna sitt namn och tfnnr i bokningtavlan, för att därifrån kunna kontakta varandra för spel eller bara lite bollning. Finns det intresse för lokala turneringar eller andra tennisaktiviteter så hör av er till oss så hjälper vi gärna till. Banvärdar under sommarveckorna blir i år precis som i fjol Anders och Johan Bragée samt Teo Esaiasson.

Caroline Odersjö håller i år en lite kortare variant på tennisläger tors-lör 26-28 juli. I det bifogade programmet finns all information.

KVTK hälsar också nya medlemmar välkomna som andelsägare i föreningen. Vi har för avsikt att återkomma regelbundet så håll utkik efter info från KVTK.

Det här inlägget postades i förstasidan, tennisklubben. Bokmärk permalänken.