Årsavgift – En liten påminnelse

Årsavgift

Årsavgift

Efter en vår med minst sagt varierat väder närmar sig nu sommaren med stormsteg.

I helgen var det fint och många passade på att bada i det redan 20-gradiga vattnet. Ni som varit nere vid stranden har kunnat se, att vi har redan gjort ett stort arbete med en ny pallisad med pålar och stenar för att skydda badbryggan från fortsatt underminrering vid de återkommande stormarna och högvattnen.

Vi håller på att förhandla om hur vi skall få en annan bättre fungerande flytbrygga på plats innan midsommar. De delvis förstörda båtbryggorna har också redan återställts i fint skick
Stort tack till alla som hjälpt till med vårens arbeten så här långt.

Mer behöver göras, men just nu vill jag bara fästa er uppmärksamhet på att det är mycket hög tid att betala sin årsavgift till Badföreningen. Observera att detta gäller även ni som är med i Bastuföreningen eller någon av Bryggföreningarna, vilka alla också måste vara medlemmar i badföreningen.

Vi prövade en nyhet i år då vi skickade ut Vassbäcksbladet till er och det var att vi inte skickade med något inbetalningskort, men förklarade ändå mycket noga på baksidan hur betalningen skulle ske.

Tyvärr har många av er missat att betala årsavgiften, varför jag hoppas ni gör det omgående till vårt plusgiro 4 34 78-7.

Årsavgiften är minst 200 kr, men jag vädjar till er alla att betala mer, då vi står inför mycket stora kostnader för att kunna hålla vår fina badplats i ett fint skick. Glöm inte att skriva avsändare vid betalningen.

Hoppas vi alla skall kunna njuta av ännu en fin sommar i Vassbäck.

För styrelsen i Badföreningen,
Calle Hagman
Ordförande

Det här inlägget postades i badföreningen, bastuföreningen, brygga 1, brygga 2, förstasidan. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar