Nytt på vassbäck.se!

Sommar i vassbäck

Sommar i vassbäck

Så blev det äntligen sommar i Vassbäck! Enligt den meteorologiska definitionen gick startskottet den 19 maj (varefter vi stadigvarande haft dygnsmedeltemperaturer på över 10 grader C), exakt en månad senare än förra året.

Med sommaren kommer så lite nyheter:

Badkollen är tillbaka!

För er som på allvar funderar på att hoppa i havet, så är nu badkollen åter tillbaka. Kanske kan den hjälpa er komma på bättre tankar, då det visar dig att det för närvarande bara är 16 grader i plurret. Håll kollen på badtemperaturen i sommar här på förstasidan, eller direkt på https://vassbäck.se/badkollen i din mobiltelefon.

Öppettider för bastun

Nu är det snart dags för ändrade öppettider i bastun. Från den 15 juni gäller sommarschemat. Håll pejl på tiderna direkt här på förstasidan i högerspalten, eller gå in under bastuföreningen och välj bastukalendern. Där kan du få hela schemat ständigt uppdaterat direkt i din mobiltelefon.

Vassbäcksbladet 2012

Efter viss fördröjning finns också årets upplaga av Vassbäcksbladet att hämta under nedladdningar, om du mot förmodan skulle ha förlagt pappersversionen av denna eminenta skrift som Torbjörn Sund och Calle Hagman sätter samman varje år. Vi har hela storyn om vassbäcksbladets uppkomst och historia, kommer snart publiceras här.

Det här inlägget postades i badföreningen, bastuföreningen, förstasidan. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar