Bryggupptagning och höststädning av badplatsen

Höststädning

Höststädning

Så är då tyvärr årets båtsäsong på upphällningen och det är därmed också dags för upptagning av brygglämmarna. Vi avser att plocka upp dessa söndagen den 23:e september klockan 10.00 (både Brygga I och II). Med normal (läs fantastisk) uppslutning så kommer detta att gå som en dans. För säkerhets skull plockar vi upp lite fler delar än föregående år – Moder Natur kan ibland vara ack så brutal (=kostsam)!

I och med upptagningen får inga låskättingar eller liknande finnas fästa runt brygglämmarna. Vi ber er även att ta bort alla förtöjningsanordningar, fånglinor mm då arbete med bryggan under efter- och försäsong då går så mycket smidigare. Om för arbeten hindrande rep eller liknande finns kvar kan dessa komma att skäras loss.

Badföreningen samlar även denna dag in soffor, bänkar etc. och detta arbete startar klockan 10.30 – Vi ser mer än gärna att så många som möjligt ger ett handtag också för detta – allt går då så mycket smidigare och snabbare.

Stort Tack på förhand!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar