Arbetsdag vid badvägen

Buskröjning

Buskröjning

Hoppas vintern har varit avkopplande och att ni är sugna på att komma ner till Vassbäck nu när våren är på G. Nästa lördag den 2 april kl 10:00 träffas vi för att göra färdigt röjningen av lövträd och döda enar utmed badvägen, som vi påbörjade i höstas.

Det är bra om du som är van vid att använda motorsåg tar med dig en sådan.

Vi andra får ta med enklare verktyg för buskbeskärning och hjälpas åt att röja undan riset, samt om väderleken tillåter även elda upp detsamma. Denna extra arbetsdag har vi lagt in för att vi inte hinner med detta arbete i samband med vårens arbetsdag då vi skall ordna till alla bryggor och andra saker vid badplatsen.

Välkomna till några timmars trevlig arbetsgemenskap!

Calle Hagman
ordf. i Vassbäcks Badförening

Det här inlägget postades i badföreningen, förstasidan. Bokmärk permalänken.