Extra arbetsdag vid stranden – Påskdagen 16 april kl 11.00

Badföreningen styrelse är tacksamma för att några av våra medlemmar åtagit sig att under några lördagar fortsätta arbetet vi började förra året, med att röja upp de fula buskarna och slyn utefter badvägen.

Det har gjort att vi har en hel del fällda buskar och grenar, som behöver dras fram till platsen vid P-platsen där vi brukar elda. Vi bedömer att detta arbete inte hinns med vid den ordinarie arbetsdagen den 23 april, då bryggorna skall läggas på plats och bänkar mm skall sättas ut, varför vi utlyst denna extra arbetsdag.

Vi vore därför tacksamma om ni kunde komma ner några timmar på Påskdagen och fixa till detta. Tänk på: Ju fler som kommer desto snabbare blir vi färdiga.

Glad Påsk önskar styrelsen i Vassbäcks Badförening

Vårröj

Vårröj

Det här inlägget postades i badföreningen, förstasidan. Bokmärk permalänken.