Vassbäcks Vägförening — Nyheter från styrelsen

Information.

Information.

  • Vårstädning är satt till lördag 22 april, kl. 10.00 med samling vid anslagstavlan Bollebygdsvägen/Svartnäsvägen. Fr.o.m. Skärtorsdagen finns möjligheten att lägga eldningsbart ris/grenar på eldningsplatsen, se regler för vad som är tillåtet.
  • Årsmöte genomförs söndag 11 juni, kl. 11.00. OBS! Enligt önskemål har vi senarelagt starttid. Separat kallelse kommer med sedvanliga handlingar. För dig som vill lämna in motion/-er ska detta göras senast sista april. Motionen måste vara undertecknad av fastighetsägaren/-na samt datum.
  • Nästa styrelsemöte är satt till 16 maj.

Kontaktpersoner inom styrelsen:

Ordförande Conny Lingmerth, Lanna Strandväg 13, conny.lingmerth@hansen.se, 0701-878750
Kassör Kerstin Zackrisson, Lanna Strandväg 17, kz@acetimber.se

Det här inlägget postades i förstasidan, Vassbäcks vägförening. Bokmärk permalänken.