Vassbäcks vägförening – Nyheter från Styrelsen

Härligt att återigen höra vacker fågelsång och känslan av våren. Även om vintern har sparat oss från några större snömängder har ju kylan varit påtaglig. Vårt område sjuder av aktiviteter, är det inte nybyggnation så möter vi anläggningsmaskiner och resande av nya belysningsstolpar. Efter gårdagens styrelsemöte kommer här en uppdatering av våra aktiviteter.

  1. Vägbelysningens uppförande beräknas vara klart runt månadsskiftet mars/april. Innan alla gamla stolpar är borta så ska ju andra ledningar också bli markbundna. Dessutom ska vägbanan återställas så vi får stå ut ytterligare en tid innan allt är klart.
  2. Asfalteringen som Sandahls fått i uppdrag av föreningen är avklarad. Vi kan samtidigt efter vintern konstatera att Nortorpsvägen är i så pass dåligt skick att vi behöver göra en utvärdering om när ny beläggning ska till.
  3. Extra debitering och årsavgiften släpar på sina håll. Vi ber alla som fortfarande inte reglerat inbetalningen göra detta omgående.
  4. Snöröjning och sandning har i år skötts klanderfritt, vi kan notera att agerandet varit snabbt och koncist. Förlängning av kontraktet med nuvarande leverantör känns naturlig. Borttagande av utlagd ”sand” kommer senast att ske i samband med Fortums återställande av vägbanan.
  5. Städdag är i vår satt till lördag 28 april, samling i korset Bollebygdsvägen/Svartnäsvägen/Lanna Strandväg, kl. 10.00. Vi fokuserar bland annat på att rensa strandkanten.
  6. Årsmötet genomförs söndag 3 juni mellan kl. 10.00 – 11.45. Separat kallelse kommer. Återigen påminner vi om att eventuella motioner ska vara styrelsen tillhanda senast 30 april, namngiven och undertecknad av fastighetsägaren.
  7. Vässback.se glöm inte bort att besöka denna informativa hemsida med jämna mellanrum!
  8. Nästa styrelsemöte är satt till torsdag 3 maj.

Ordförande Conny Lingmerth

Det här inlägget postades i förstasidan, Vassbäcks vägförening. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar