Vassbäcks Vägförening – Nyheter från Styrelsen

Påsk

Påsk

I helgen kom våren på besök, låt oss hoppas den stannar till sommaren, och årets första styrelsemöte är genomfört varför här kommer lite matnyttig information.

  • Städdag är satt till lördag 27 april kl. 10.00, denna dag slår vi även ett slag för Grannsamverkan och inleder med ett föredrag/information av Ann Rönnäng från Polisen. Vi samlas i sedvanlig ordning vid anslagstavlan/Tegeborns garage. Allmän städning, dikning och eldning gäller.
  • 1 April innebär inte bara muntra skämt utan även att vi får börja bygga högen som ska eldas.
  • Väginventering kommer att ske så snart tjälen har släppt greppet. En offert kommer att tas in för nyasfaltering av Nortorpsvägen och presenteras som en punkt under kommande årsmöte.
  • Extra vägbidrag som vi ansökt om från kommunen har dessvärre fått avslag. Extra bidrag tillämpas som regel inte utan vi får förhålla oss till de vi redan får.
  • Parkering och dagvatten ber vi att få påminna om. Avseende det förstnämnda så gäller enligt tidigare direktiv att ”permanenta” parkeringsplatser får endast ske på den egna tomten och vad gäller dagvatten så har vi problem med avrinning från några fastigheter vilka kommer att behandlas under nästa styrelsemöte.
  • Årsmöte är i sommar satt till söndag 9 juni, kl. 10.00, separat kallelse skickas i sedvanlig ordning. Valberedningen, Marie-Louise Sjösten och Calle Hagman, arbetar intensivt inför mötet.

Nästa styrelsemöte är satt till tisdag 7 maj.

Det här inlägget postades i förstasidan, Vassbäcks vägförening. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar