Reparation och asfaltering av Näsbergsvägen

Vägarbete

Vägarbete

Den 22 april påbörjas arbetet med reparation och asfaltering av Näsbergsvägen i enlighet med tidigare till medlemmarna utskickad information. Entreprenaden har nu upphandlats av Skanska och arbetet kommer att påbörjas den 22 april. Arbetet beräknas kunna avslutas under vecka 19.

Statligt bidrag har erhållits för viss del av arbetet. Resterande kostnad finansieras via fonderade medel samt uttag av en extra avgift från föreningens medlemmar.

Ytterligare information om arbetet samt den extra avgiftens storlek skickas under v 17 brevledes till föreningens medlemmar.

Under arbetets gång kommer trafikomläggning att göras under vissa tider och framkomligheten begränsas därmed. Trafiken leds då om längs Kuggaviksvägen. Åsa Höjdväg kommer också att öppnas för trafik vid behov. Vi kommer naturligtvis att tillsammans med entreprenören att göra vårt bästa för att minimera eventuella störningar.

Vi hoppas på er förståelse och medverkan så att arbetet går så effektivt som möjligt. Försök att långt som möjligt undvika större transporter under tiden för entreprenadarbetet.

Räddningstjänst, renhållning och posten har informerats om arbetet.

Bosse Hjalmarsson kommer att vara föreningens ansvarige för att på plats följa upp arbetet. Mobil: 0705 278 387.

Det här inlägget postades i förstasidan, Näsbergsvägen. Bokmärk permalänken.