Vassbäcks Vägförening — Nyheter från styrelsen

Information.

Information.

  • Vårstädningen är genomförd, tack alla som deltog med att städa upp vårt område. Det enda som kom på skam var den stora mängd jord som framför allt en fastighet dumpat tillsammans med sin gamla “häck” på eldningsplatsen. Men flera har bidragit med blommor där hela paketet med jorden följt med. De 2-3 kubikmeter jord innebar att vi var tvungna att se till eldplatsen i flera dagar efteråt, jord brinner som bekant inte. Konsekvensen om vi inte hjälps åt att följa våra enkla regler kan helt enkelt bli att vi inte längre centralt arrangerar eldning under kontrollerade former. Vi ber om skärpning till hösten.
  • Vägunderhåll sker löpande och inga stora insatser är planerade i år, mer om detta under årsmötet. Bygge av två permanenta gupp kommer att verkställas inom kort; Nortorpsvägen (återbördas efter vägreparation) samt Lanna Strandväg (innan korsningen Bollebygds-/Svartnäsvägen). 30-markeringarna på fartguppen åtgärdas med mer slitstark “färg”/”beläggning”.
  • Häckar vid hörntomt/vägkorsning får utifrån säkerhet och kommunala bestämmelser endast vara 80 cm höga och detta ska sträcka sig 10 meter i vardera riktningen från tomthörnan. Kommunen har påbörjat en besiktning genom flygande kontroller varför vi ber dig som omfattas att åtgärda detta snarast. På förekommen anledning har vi gjort en egen översyn och det är primärt fyra fastigheter (inkl Rågelunds Camping) som omfattas, styrelsen kontaktar berörda fastigheter.
  • Årsmötet genomförs söndagen den 12 juni kl. 10.00 på Åsa Vandrarhem, separat kallelse skickas ut senast vecka 21 samt anslås på anslagstavlan.

Kontaktpersoner inom styrelsen:

Ordförande Conny Lingmerth, Lanna Strandväg 13, conny.lingmerth@hansen.se, 0701-878750
Kassör Kerstin Zackrisson, Lanna Strandväg 17, acetimbe@algonet.se

Det här inlägget postades i förstasidan, Vassbäcks vägförening. Bokmärk permalänken.