Vassbäcks Vägförening — Nyheter från styrelsen

Information.

Information.

  • Höststädningen ligger runt hörnet och genomförs lördagen den 8 oktober med samling kl. 10.00. Vad gäller eldningsplatsen har vi öppnat upp tidigare så att vi kan passera med en skottkärra och från om med 5 oktober finns möjlighet för släp. Dock noterar vi den redan nu stora mängd varför vi kan komma att behöva elda i två omgångar. Av denna anledning ber vi dig att avvakta med ytterligare bidrag till ”högen” vilket då istället kan ske mellan den 5 – 7 oktober,
  • Vägunderhåll sker löpande och inga stora insatser är planerade under kommande året. Två permanenta gupp är färdiga samt förstärkning av ytterligare varningsskyltar inom området. Vi kommer senast under våren att fortsätta med våra målade 30-markeringar.
  • Häckar vid hörntomt/vägkorsning får utifrån säkerhet och kommunala bestämmelser endast vara 80 cm höga och detta ska sträcka sig 10 meter i vardera riktningen från tomthörnan. Kommunen har påbörjat en besiktning genom flygande kontroller varför vi ber dig som omfattas att åtgärda detta snarast. På förekommen anledning har vi gjort en egen översyn och det är primärt två fastigheter på Lanna Strandväg som omfattas.
  • Snöröjning under kommande vinter kommer att skötas av ny entreprenör och som tidigare gäller att eventuella synpunkter görs till ordföranden och inte direkt till utföraren.

Kontaktpersoner inom styrelsen:

Ordförande Conny Lingmerth, Lanna Strandväg 13, conny.lingmerth@hansen.se, 0701-878750
Kassör Kerstin Zackrisson, Lanna Strandväg 17, acetimbe@algonet.se

Det här inlägget postades i förstasidan, Vassbäcks vägförening. Bokmärk permalänken.