Vassbäcks Vägförening – Nyheter från styrelsen

Information.

Information.

  • Höststädning är satt till lördag 7 oktober, kl. 10.00 med samling vid anslagstavlan Bollebygdsvägen/Svartnäsvägen. Fr.o.m. fredag 29 september finns möjligheten att lägga eldningsbart såsom ris/grenar. Se regler för vad som är tillåtet, vilket är anslaget vid eldplatsen. Vi vill igen understryka vikten av att buskar med jord i rotsystemet, impregnerat trä, hushållssopor etc. icke får läggas på eldplatsen. OBS! Vi ber alla fastighetsägare att uppmärksamma att från tomtgränsen uthängande träd/motsvarande måste ha en fri-höjd om 4,5 m samt att häcken vid korsning ska max ha 80 cm höjd.
  • Vägunderhåll i form av dikesdränering från korsningen Bollebygdsvägen och Lanna Strandväg, ca 60 meter, kommer att genomföras under vecka 38 förutsatt att vädret tillåter. Framför allt berörs två fastigheters infarter, vilka meddelas om exakt dag, och i övrigt kan det från tid till annan vara begränsad framkomlighet under insatsen. Arbetet beräknas ta 1-2 dagar.
  • Nästa styrelsemöte är satt till 5 december.

Kontaktpersoner inom styrelsen:

Ordförande Conny Lingmerth, Lanna Strandväg 13, conny.lingmerth@hansen.se, 0701-878750
Kassör Kerstin Zackrisson, Lanna Strandväg 17, kz@acetimber.se

Det här inlägget postades i förstasidan, Vassbäcks vägförening. Bokmärk permalänken.