Nu startar vi fibernätprojektet

Hej bredbandsvänner,

Trots den nästan absurt korta tid vi fick på oss gå ut med information och väcka intresse bland de boende kring Lanna Strandväg, Nortorpsvägen, Bollebygdsvägen och Trestugevägen, så har vi fått hela 50 intresseanmälningar till projektet att anlägga fibernätkanalisation i Vassbäck. Endast 10 fastighetsägare har valt att stå utanför utbyggnaden, och ytterligare 6 har inte gått att nå.

Det betyder att den kalkyl som presenterades i projektdokumentet (2500:- per fastighet) i dagläget precis går ihop, men med minsta möjliga marginal. Vi avser därför ta in ytterligare 300:- för att ha en mindre buffert för eventuella oförutsedda kostnader, vi hoppas att det är ok med samtliga fastighetsägare.

För att organisera oss inför utbyggnaden har Vassbäcks Fibernätförening bildats. Det är en ideell förening och konstitutionerande föreningsmöte hölls i torsdags. Här finner du protokoll från detta möte samt de stadgar som antogs.

Föreningen har också inrättat ett bankgirokonto med BG 804-0867.

Eftersom vi kommer att ha utgifter i föreningen redan i nästa vecka, så är det mycket viktigt att vi får in Er andel så snabbt som det över huvud taget är möjligt.

Vad behöver du göra som är fastighetsägare i det nu aktuella området?

  • För att acceptera detta erbjudande, betala 2800:- till BG 804-0867 så snart som möjligt! Märk betalningen med din fastighets adress.
  • Så snart betalningen är mottagen kommer ett andelsbevis att utfärdas och skickas till dig
  • Bekräfta ditt deltagande till bredband@vassback.se

Vad krävs av dig som inte berörs av schaktarbetet?

  • Om du inte äger en fastighet på Lanna Strandväg, Bollebygdsvägen, Nortorpsvägen eller Trestugevägen så behöver du inte göra någonting.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta någon av oss i styrelsen, eller skicka e-post till bredband@vassback.se.

Det här inlägget postades i fibernätföreningen, förstasidan. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar