Vassbäcks Vägförening – Nyheter från styrelsen

Information.

Information.

  • Eldningsdag – Genomför vi lördag 18 april med samling vid eldningsplatsen kl. 1000 för allmän information. Vi ser tack och lov allt mindre skräp i vår vackra omgivning varför vi i år delar upp oss på ett annorlunda sätt. Ett gäng som drar ihop eldningsbara delar och ett gäng som plockar skräp. Eldningsplatsen är öppen fr.o.m. lördag 4 april. Vi ber dig att respektera reglerna för vad som får tippas, anslag finns vid eldningsplatsen.
  • Årsavgiften – Har nästan alla erlagt. De få som är kvar får härmed sista påminnelsen därefter via Kronofogdemyndigheten!
  • Tippning av gräs, ogräs, blommor etc. – Detta är tillåtet på några platser men det bygger på gediget ansvarstagande. Vi kan notera att det dumpas av allt större grenar och annat icke lämpligt trädgårdsavfall. Vänligen respektera detta och om du är osäker vad som gäller är det bara att e-posta eller skicka ett sms till ordföranden.
  • Bilparkering på våra vägar – Generellt sköter vi oss bra så att våra större fordon såsom Ragnsells kommer fram. Men igen, så utmärker sig t.ex. Lanna Strandväg med parkering på vägnätet över tid. Vi ber er att säkerställa och framför allt komma till rätta med det vi andra gör = parkera inom egen fastighet!
  • Åtgärder inom vägområdet – Styrelsen ser fortsatt inga större åtgärder inför och under 2020. Däremot krävs ett omfattande arbete under 2021. Så snart vi har ett bra underlag avseende kostnaden kommer vi informera om detta och beslut tas under årsmötet 2020.
  • Nästa styrelsemöte är satt till 19 maj.

Kontaktpersoner inom styrelsen:

Ordförande Conny Lingmerth, Lanna Strandväg 13, conny.lingmerth@hansen.se, 0701-878750
Kassör Kerstin Zackrisson, Lanna Strandväg 17, kz@acetimber.se

Det här inlägget postades i förstasidan, Vassbäcks vägförening. Bokmärk permalänken.