Vassbäcks Vägförening – Nyheter från styrelsen

Information.

Information.

  • Eldningsdag – Genomför vi lördag 29 oktober med samling vid eldplatsen kl. 10.00 för allmän information. Ett gäng som säkerställer eldningen och ett gäng som plockar skräp. Eldningsplatsen är öppen fr.o.m. fredag 14 oktober. Vi ber dig att respektera reglerna för vad som får tippas, dessa finns på anslagstavlan. Vi ber dig också att respektera att när vi väl tänt brasan så fyller vi inte på med mera – dvs. du har god tid på dig innan den 29:e.
  • Tippning av gräs, ogräs, blommor etc. – Detta är tillåtet på några platser men det bygger på gediget ansvarstagande. Vi har noterat att det från tid till annan dumpas av allt större grenar och annan icke lämpligt trädgårdsavfall. Vänligen respektera detta och om du är osäker vad som gäller är det bara att e-posta eller skicka ett sms till ordföranden.
  • Åtgärder inom vägområdet – Styrelsen ser fortsatt inga större åtgärder under 2022-23 utöver normalt vägunderhåll. Som meddelades under årsmötet ser vi att bland annat Lanna Strandväg samt delar av Vassbäcks Ängsväg behöver åtgärdas 2024. Nya områdeskartor och 30-markeringar kommer att genomföras succesivt och beräknas vara klara senast under första kvartalet 2023.
  • Vi förlänger avtalet med Tweko för halk- och snöbekämpning jämte klippning av våra gräsytor avseende 2023.
  • Detta är sista gången vi skickar ut generell styrelseinformation via post till de utav oss som inte har e-mail. D.v.s. generell information kommer fr.o.m. nästa styrelsemöte endast ske vi e-mail och naturligtvis anslås på vår anslagstavla. Vad gäller vital information t ex. kallelse till årsmöte och faktura för årsavgiften så sker det till berörda även fortsättningsvis via post.
  • Nästa styrelsemöte genomförs innan jul 2022.
  • OBS! Nya kontaktuppgifter till ordföranden!

Kontaktpersoner inom styrelsen:

Ordförande Conny Lingmerth, Lanna Strandväg 13, conny.lingmerth@gmail.com, 0734-39 25 22
Kassör Kerstin Zackrisson, Lanna Strandväg 17, kz@acetimber.se

Det här inlägget postades i förstasidan, Vassbäcks vägförening. Bokmärk permalänken.